Slide background

TIP infra: wegbouwkundig adviesbureau

TIP infra is een wegbouwkundig adviesbureau in Bodegraven dat zich richt op de kwaliteit en zorg in de wegenbouw voor opdrachtgevers zoals lokale overheden. Het bedrijf is ontstaan uit een relatienetwerk waarbij verschillende specifieke vakgebieden zijn gebundeld om diverse opdrachtgevers te ondersteunen. De directie heeft jarenlange expertise op de vakgebieden wegenbouw, ondergrondse infra en kwaliteitszorg. De adviseurs zijn op de hoogte van de moderne en traditionele wegenbouw technieken door het volgen van diverse aangeboden cursussen en seminars.

Met kennis begint succes. TIP infra zoekt samen met u naar een goede technische oplossing bij het beschikbare budget. Ons credo is “Afspraak is afspraak”.

Onze 3 specialismen zijn:

1. Wegenbouw

TIP infra is een wegenbouwkundig adviesbureau gevestigd in Bodegraven. Diverse vakmensen met veel ervaring geven een deskundig advies over uw bouwproject. Behalve het geven van advies voert TIP infra ook berekeningen van bouwkosten en inspecties van bestaande of nieuwe projecten uit. Onze medewerkers kunnen ook toezicht en begeleiding verlenen van de werkzaamheden op locatie.

2. Ondergrondse Infra

Kabels en leidingen verleggen is een onderdeel van bijna elk wegenbouwkundig project. Vakmensen met ruime ervaring helpen u met zowel ontwerp als uitvoering van het aanbrengen van kabels en leidingen.

3. Kwaliteitszorg

Wilt u de kwaliteit van uw producten verbeteren en uw klanttevredenheid verhogen dan is het van groot belang dat u met vaste procedures werkt. TIP infra begeleidt u stapsgewijs door dit proces.